telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Zondag 7 januari 2018: Monsterse Snertwandeling!

Zondag 7 januari 2018: Monsterse Snertwandeling!

We beginnen aan een nieuw jaar... met oude tradities! Op zondag 7 januari a.s. kunnen u en uw hond(en) weer meewandelen met de Jaarlijkse Snertwandeling in het Zuid-Hollandse Monster. snertwandeling groot

Traditioneel starten we ook deze keer om 11:00 's ochtends bij de zuidelijke ingang van het losloopgebied in Monster (locaal bekend als de "Hondendijk"). Voldoende parkeerruimte aan de Molenslag.


Ergens halverwege de wandeling willen we u verwarmen met erwtensoep, roggebrood en Zeeuwsch spek. Aan de vegetarische hondenbaas zal worden gedacht en voor de hondjes is er natuurlijk extra worst!Via de Zandmotor en het strand arriveren we na totaal ongeveer anderhalf uur kuieren bij Strandpaviljoen The Coast. 
Vanaf daar is het nog een paar honderd meter naar uw auto en de plek waar we begonnen zijn.Hieronder vindt u een  formulier waarmee u uzelf (en uw harige spul) kunt aanmelden.

 De inschrijving is - net als andere jaren - helemaal gratis!

Tot ziens op zondag 7 januari a.s.

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar