telefoon 1

Jaagpad 1
2288 AB Rijswijk

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Zephalinda Dog Coach

De brug tussen jou en je hond

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Doordat ik inmiddels honderden consults heb gegeven ben ik ook ervaringsdeskundige geworden. Ik herken veel problemen die ik bij mijn klanten tegenkom en voel de frustratie en wanhoop als ze vastlopen met de hond en geen uitweg meer zien.

zephalinda 001Ik heb mijn eigen unieke werkmethode opgebouwd en het succes daarvan in praktijk mogen ervaren. Ik werk met thuis-consults om te zien hoe de dynamiek is voor de hond en de baas. Ik geef direct praktische tips die moeten leiden tot verbetering. In de weken erna blijf ik actief door-coachen om een blijvend resultaat te bereiken.

De meest voorkomende gedragsproblemen komen voort uit het niet kennen of respecteren van de hond als individu. Zonder kennis hoe de hondenwereld werkt en begrijpen wat de basisbehoeften van een hond zijn, ontstaan er de nodige problemen

Ook voeding kan een rol spelen bij het gedrag van je hond. Zo is het onverstandig om altijd eenzijdig voedsel als brokken te geven. Honden houden van variatie en willen net als wij mensen een gebalanceerde maaltijd hebben. Rauw voer met de juiste samenstelling van vlees/botten/organen eten carnivoren (onze honden) graag vanwege de veelzijdigheid en het vochtgehalte. En ja, hoe beter de hond zich voelt des te beter zijn gedrag is.

Voelt mijn verhaal goed en past mijn persoonlijke aanpak bij wat je zoekt, deel dan jouw verhaal met mij zodat ik je kan helpen om jouw hondenervaring verbeteren.

Je kunt me vinden via:
www.zephalindadogcoach.nl
www.facebook.com/ZephalindaDogCoach
www.instagram.com/zephalindadogcoach

Of contact opnemen via:
Tel/whatsapp/sms: 06-15583923
mail:

Zephalinda – Dog Coach

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar