telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

Formidog is verhuisd!

Formidog Nederland is verhuisd naar een groter kantoor met een veeeeeeel grotere opslagruimte: Jaagpad 1, 2288 AB Rijswijk. Deze locatie is op de gemeentegrens van Rijswijk en Delft. Tram 1 stopt aan de overzijde van de Vliet, Tram 17 op 400 meter. Er is ruime parkeergelegenheid pal voor de voordeur (ingang Limpergstraat).
Dit is ook de nieuwe afhaallocatie voor bestellingen uit Den Haag, Delft en Rijswijk. Er blijft op de Athenesingel na 1 oktober een kleine vriezer achter om het afhalen van (kleine) bestellingen 's avonds en in het weekend te faciliteren. Alleen op afspraak dus.

  • Home
  • Via de webwinkel

Afhalen of bezorgen van diepvriesproducten

LET OP! Bevroren producten kunnen helaas niet per post worden verstuurd. U kunt uw diepvriesbestelling wel ophalen bij - of laten bezorgen door - een Formidog-vestiging bij u in de buurt - wel zo makkelijk.

Tijdens het afrekenproces kunt u hiervoor een vestigingslocatie selecteren (tijdens stap 2). Op die plek kunt u uw andere gegevens ook aanpassen.

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar