telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

 

Wilt u ook vestigingsmanager van Formidog worden?

vestigingenWanneer u een afhaalpunt voor Formidogproducten wilt beheren (in Nederland of België) dan heeft dat zo zijn voordelen. Voor uw eigen honden heeft u niet alleen het voer van uw keuze voor inkoopsprijs maar ook van ruim 15.000 andere producten voor huisdieren. Van de producten die bij u worden afgehaald deelt u voor een derde tot zestig procent mee in de winst. Het enige dat u daarvoor moet doen is: de bestelling gereedmaken en thuis zijn op een moment dat u afspreekt met uw klant.

U krijgt een eigen website (die door ons beheerd wordt) en een Facebookpagina. Wij zorgen voor promotiemateriaal in de vorm van folders en stickers. U heeft een (ruime) vriezer nodig. Een netwerk met veel hondenbaasjes doet wonderen.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak

Geef hieronder de redenen op waarom u vestigingsmanager wilt worden, hoeveel tijd u denkt hieraan per week te willen besteden en wat uw ideeën zijn om in uw regio uw klantenkring te vergroten.

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar