Portitioneerservice: elk merk en elke smaak op maat!

verdeeldVeel van onze klanten verzuchten regelmatig dat bevroren vers vlees verkrijgbaar zou moeten zijn in kleinere porties.
“Ik doe drie dagen met een worst van een kilo. Mijn hond krijgt per dag dus 330 gram verdeeld over 2 maaltijden. Als ik een hele worst ontdooi  dan vind ik het op de derde dag minder prettig ruiken”.
Een paar van deze klanten geeft aan dat dit een reden is om brok te blijven voeren.
 
Nu zijn er sommige merken die een paar smaken in kleinere verpakkingen aanbieden maar die service heeft dan meteen weer een vervelende consequentie voor de prijs. We begrijpen dat wel maar voor de klant is dat is wel een puntje, natuurlijk
 

Wij van Formidog gaan daar iets aan doen!

Wij kunnen wij elk merk en elke smaak leveren in kleinere porties. Elke worst van een kilo zagen wij in het door u gewenste aantal delen. Zo ontstaan er porties van 500, 333, 250, 200, 166, 142, 125, 111 of 100 gram. Dat lost dit probleem op.
 
Hier rekenen we - vooralsnog - niets extra’s voor. Het is een extra service, voor uw gemak.
Het enige wat u hiervoor moet doen is bij uw bestelling opgeven hoe groot u de porties wilt.
 

Wanneer je advies wilt over het voeren van vers vlees of over allergieën, intoleranties en diëten kun je contact met ons opnemen.

Neem ook contact op wanneer je iets niet kunt vinden. Ons leveringsprogramma is veel uitgebreider dan het assortiment in onze webshop.


Een WhatsApper is rapper!LetsMeatagain