telefoon 1

Jaagpad 1
2288 AB Rijswijk

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Over deze website
  • Disclaimer/Aansprakelijkheid

Zoek

Vul een trefwoord in of kies een merk:

Aansprakelijkheid

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.formidog.nl en alle andere websites van handelsnamen van MetDick

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Gebruik van de website van FormiDog

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel FormiDog zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan FormiDog niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. FormiDog garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. FormiDog wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer FormiDog links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door FormiDog worden aanbevolen. FormiDog aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door FormiDog niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid. Verzoeken tot plaatsing van links naar websites van derden op www.onpole.nl worden getoetst aan een aantal criteria.

Informatie gebruiken

FormiDog behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van FormiDog of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

FormiDog behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Zoek verder

Vul een trefwoord in of kies een merk:

Afhalen of bezorgen

LET OP! Bevroren producten kunnen helaas niet per post worden verstuurd. U kunt uw diepvriesbestelling wel ophalen bij - of laten bezorgen door - een Formidog-vestiging bij u in de buurt - wel zo makkelijk. Tijdens het afrekenproces kunt u hiervoor een vestigingslocatie selecteren (tijdens stap 2). Op die plek kunt u uw andere gegevens ook aanpassen.

GEEN LOCATIE IN DE BUURT? Bestellingen van 80 kilo vers vlees of meer worden op elk adres in Nederland aan huis bezorgd (met uitzondering van de eilanden).

Mandje

De winkelwagen is leeg

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar