Belachelijk lage prijs voor gedroogde runderoren in week 475, van 19 t/m 25 november 2018

Welke hond is er niet gelemaal gek van: Gedroogde runderoren: langaanhoudend kauwplezier dat ook nog eens vetarm is. Runderoren bevatten slechts 2% vet! Van de hoogste kwaliteit, voor versterking van de kaakspieren en reiniging van het gebit.
Deze week kunt u een flinke voorraad inkopen voor een héél lage prijs: wanneer u een doos bestelt met 250 oren betaalt u hiervoor slechts €75,-. Dat is DERTIG CENT per stuk.

U kunt natuurlijk ook kleinere hoeveelheden bestellen. We versturen deze via DHL naar uw huisadres. Alleen de dozen met 250 oren versturen we gratis.

telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

Zaagservice: elk merk en elke smaak op maat gezaagd!

verdeeldVeel van onze klanten verzuchten regelmatig dat bevroren vers vlees verkrijgbaar zou moeten zijn in kleinere porties.
“Ik doe drie dagen met een worst van een kilo. Mijn hond krijgt per dag dus 330 gram verdeeld over 2 maaltijden. Als ik een hele worst ontdooi  dan vind ik het op de derde dag minder prettig ruiken”.
Een paar van deze klanten geeft aan dat dit een reden is om brok te blijven voeren.
 
Nu zijn er sommige merken die een paar smaken in kleinere verpakkingen aanbieden maar die service heeft dan meteen weer een vervelende consequentie voor de prijs. We begrijpen dat wel maar voor de klant is dat is wel een puntje, natuurlijk
 

Wij van Formidog gaan daar iets aan doen!

M.i.v. 6 april kunnen wij elk merk en elke smaak leveren in kleinere porties. Elke worst van een kilo zagen wij in het door u gewenste aantal delen. Zo ontstaan er porties van 500, 333, 250, 200, 166, 142, 125, 111 of 100 gram. Dat lost dit probleem op.
 
Hier rekenen we - vooralsnog - niets extra’s voor. Het is een extra service, voor uw gemak.
Het enige wat u hiervoor moet doen is bij uw bestelling opgeven hoe groot u de porties wilt.
 

voor 1400 groen

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar