telefoon 1

Jaagpad 1
2288 AB Rijswijk

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

Zoek

Vul een trefwoord in of kies een merk:

Zaagservice: elk merk en elke smaak op maat gezaagd!

verdeeldVeel van onze klanten verzuchten regelmatig dat bevroren vers vlees verkrijgbaar zou moeten zijn in kleinere porties.
“Ik doe drie dagen met een worst van een kilo. Mijn hond krijgt per dag dus 330 gram verdeeld over 2 maaltijden. Als ik een hele worst ontdooi  dan vind ik het op de derde dag minder prettig ruiken”.
Een paar van deze klanten geeft aan dat dit een reden is om brok te blijven voeren.
 
Nu zijn er sommige merken die een paar smaken in kleinere verpakkingen aanbieden maar die service heeft dan meteen weer een vervelende consequentie voor de prijs. We begrijpen dat wel maar voor de klant is dat is wel een puntje, natuurlijk
 

Wij van Formidog gaan daar iets aan doen!

M.i.v. 6 april kunnen wij elk merk en elke smaak leveren in kleinere porties. Elke worst van een kilo zagen wij in het door u gewenste aantal delen. Zo ontstaan er porties van 500, 333, 250, 200, 166, 142, 125, 111 of 100 gram. Dat lost dit probleem op.
 
Hier rekenen we - vooralsnog - niets extra’s voor. Het is een extra service, voor uw gemak.
Het enige wat u hiervoor moet doen is bij uw bestelling opgeven hoe groot u de porties wilt.
 

Zoek verder

Vul een trefwoord in of kies een merk:

Afhalen of bezorgen

LET OP! Bevroren producten kunnen helaas niet per post worden verstuurd. U kunt uw diepvriesbestelling wel ophalen bij - of laten bezorgen door - een Formidog-vestiging bij u in de buurt - wel zo makkelijk. Tijdens het afrekenproces kunt u hiervoor een vestigingslocatie selecteren (tijdens stap 2). Op die plek kunt u uw andere gegevens ook aanpassen.

GEEN LOCATIE IN DE BUURT? Bestellingen van 80 kilo vers vlees of meer worden op elk adres in Nederland aan huis bezorgd (met uitzondering van de eilanden).

voor 1400 groen

Mandje

De winkelwagen is leeg

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar