telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

 

Vlees dat van kleur is veranderd, kun je dat eigenlijk nog wel voeren?

grijs gehaktOm maar meteen met de deur in huis te vallen; de kleur van het vlees zegt niet altijd iets over de kwaliteit ervan! Zo denken we bijvoorbeeld dat rood vlees (denk aan biefstuk en gehakt) alleen maar goed is wanneer het felrood is. Is het stukje vlees grijs gekleurd, dan laten we het sneller links liggen. Maar... is dat nodig?

Echt niet! De kleur van de biefstuk of het gehakt heeft vrij weinig te maken met de versheid ervan; het vlees wordt grijzer doordat de proteïnen in het vlees in aanraking komen met zuurstof. Een grijzige biefstuk betekent dus helemaal niet dat ‘ie minder vers is. Sterker nog: hoe grijzer het vlees... hoe meer proteïnen

FOTOWEDSTRIJD: De hond als middelpunt van het gezin in tijden van Kerstmis

kindfotografeerthondOnze trouwe klanten weten het al jaren: Formidog heeft veel meer dan natuurlijk, gezond en lekker hondenvoer (voor lage prijzen)... er zijn ook verrassende en aanstekelijke acties! Zomer en winter. Daar staan we inmiddels wijd en zijd om bekend... bij honderden hondenliefhebbers in het hele land.

Het is alweer bijna drie maanden geleden dat we een fotowedstrijd uitschreven met als thema "De hond als blij middelpunt van het gelukkige gezin in tijden van Kerstmis". Nou dát hebben we geweten! Tjonge jonge! Tientallen prachtige inzendingen. Niet alleen uit de driehoek Den Haag - Delft - Rijswijk maar dit keer uit het gehele land (en zelfs eentje uit de US of A). Omdat dit onszelf ook een beetje heeft overdonderd zitten we er nu een beetje mee dat we geen jury hebben... en dus ook geen winnaar.

Dat kan dus niet.

Bekijk de foto's op de jurypagina

 

Een gezonde hond met minder...

naturis header kortSinds 1 december zijn we er bij Formidog - zoals ze in Vlaanderen zeggen - "fier op" dat we Naturis Producten mogen verkopen.
Naturis is een nog relatief jong Belgisch bedrijf dat steeds investeert en innoveert in al haar producten om zodoende de kwaliteit hoog te houden. Hun belangrijkste doelstelling is om ook van uw hond een gezonde of een nog gezondere hond te maken.

Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen en leeftijden, zonder te veel mooie praat, dure reclamecampagnes of van-een-briefje-af-kletsende vertegenwoordigers. Ze gebruiken dat geld liever om het voer te voorzien van hoogwaardige grondstoffen.

Lees meer

Formidog gaat op vakantie

closedWij van Formidog gaan soms op vakantie. De webshop blijft dan gewoon open maar de winkel gaat dicht, er wordt niet bezorgd en er kan in een vakantieperiode ook niet worden uitgelaten of gelogeerd.
Onze vaste klanten krijgen ruim tevoren bericht zodat ze hier rekening mee kunnen houden.
Om minder vaste klanten niet onaangenaam te verrassen zijn hier de komende periodes:

  • 10 t/m 28 november 2017
  • 14 t/m 19 december 2017

voor 1400 groen

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar