Aanbiedingen, Nieuws en Informatie

  • 1

Formidog verzendt voortaan via DHL

Betere service, groter gemak, groener profiel en behoorlijk goedkoper!

DHL Express cubicycle

Vanaf deze week laten we onze paketten niet meer door PostNL bezorgen maar gebeurt dit door DHL.
Wanneer u een groen hart heeft dan zult u daar mee in kunnen stemmen. DHL werkt er immers stevig aan om in 2025 wereldwijd emissievrij te verzenden. Da's een mooi streven.
Dat ze er bij die klub allerlei slimme oplossingen voor gebruiken is inspirerend. Wij van Formidog vinden dat leuk.

"Heel loffelijk allemaal..." denkt u nu "maar wat heb ik daar aan?". Nou... voor u heeft onze partnerswitch direct voordeel. Onze verzendkosten voor pakketten tot 10 kilo zijn met dertig procent verlaagd en de verzendkosten voor pakketten tot 20 kilo zelfs met veertig procent!

Bij Formidog zijn ze helemaal koekwaus

koekhappen voor hondenFormidog heeft ALTIJD speciale aanbiedingen. Dat komt niet alleen omdat we slim inkopen maar ook omdat we maar een kleine voorraad kunnen bergen. Dit betekent dat er veel wisselde acties zijn. Het loont beslist de moeite om deze pagina dagelijks te bezoeken.

Deze hele maand mei kunt u supervoordelig een hele grote voorraad koekjes inslaan. Het is droog spul dat niet bederft en jarenlang goed blijft.
Ook op koningsdag 2025 kunnen de honden dus nog koekhappen. Er zijn 13 verschillende smaken!

Bezorgers gezocht!

formikoerierVind jij het leuk om super snel te bezorgen, maar ben jij ook die nette bezorger die even tijd heeft voor een hondenpraatje aan de deur?

Je staat open voor een uitdaging en werkt samen met collega’s die gek zijn ván en òp honden. Jij bezorgt door weer en wind bij de meest leuke en verschillende hondenbaasjes, je werkt zelfstandig en maakt je klasgenoten jaloers omdat zij ergens binnen dozen uit zitten te pakken of vakken te vullen. Jij bent lekker buiten!

Lees meer

Foto's en filmpjes van de Monsterse Snertwandeling 7-1-2018

Op zondag 7 januari liepen 65 honden en 70 baasjes mee met de Jaarlijkse Snertwandeling op de Hondendijk en het Strand in het Zuid-Hollandse Monster.

Halverwege was er erwtensoep, roggebrood met spek en iets lekkers voor de hond. Het weer hielp ook nog eens geweldig mee en er viel geen onvertogen blaf. Dus was het gezellig. Wat heet... het was beregezellig! Kijk hieronder voor foto's en filmpjes!

Lees meer

  • 1
  • 2

Wanneer je advies wilt over het voeren van vers vlees of over allergieën, intoleranties en diëten kun je contact met ons opnemen.

Neem ook contact op wanneer je iets niet kunt vinden. Ons leveringsprogramma is veel uitgebreider dan het assortiment in onze webshop.


Een WhatsApper is rapper!LetsMeatagain