telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

 

Tweede Paasdag, 2 april 2018: Paaseieren zoeken, samen met je hond.

egghunt03Op 2 april 2018, Tweede Paasdag, kun je, tussen 10:00 en 12:30 uur, samen met je hond(en) paaseieren zoeken in een deel van het Abtswoudse Bos in Delft. Noteer deze dag alvast in je agenda en/of geef je op met het formulier hieronder of in het Facebook evenement. Er zijn leuke prijzen te winnen en voor elke snuffelende deelnemer is er een smakelijke beloning.

Een van de extra prijzen is een complete schoonmaakbeurt in de mobiele hondenwasstraat van AnimalCare4U. Deze wasstraat is een idee van Mandy Witteveen, die iets toe wilde voegen aan haar hondenuitlaatservice.

Lees meer

Vergelijkingstabel KVV en enkelvoudig diepvriesvoer voor honden

appelsperen excel 300We willen u graag van dienst zijn.  Vooral in het belang van uw hond natuurlijk maar ook in het belang van uw portemonnee. Dus helpen we u de juiste voerkeuzes te maken. In de onderstaande tabel vindt u informatie over verschillende merken en soorten diepvriesvoer.

Indien een product bij Formidog verkrijgbaar is kunt u doorklikken naar het product zelf. De prijzen per kilo zijn berekend vanuit de grootst verkrijgbare verpakking. Bij producten die niet bij Formidog verkrijgbaar zijn is de netto adviesprijs per kilo vermeld. Daar waar aangegeven is dat een product glutenvrij (GV) biologisch (Bio) of compleet is, is vertrouwd op de informatie van de producent. V/B/O staat voor de verhouding Vlees/Botten/Organen.

Lees meer

Interessante hondengroepen op Facebook

givepaw2Vrienden maken via Facebook is eenvoudig en niet zelden leidt dat tot afspraken in "real life". Met dat idee in gedachten zijn er een aantal Facebook Groepen gemaakt.

Hondenbaasjes kunnen in deze groepen met elkaar kennis maken en daarna wandel- oppas- en uitlaatafspraken maken, tips met elkaar uitwisselen over de beste uitlaat- en losloopplekken maar ook met elkaar van-mening-verschillen over de beste/minder goede dierenartsen, dierenzaken, speelgoed, strandpaviljoens, hondenvoer. Ook kunnen er weggelopen/gevonden honden gerapporteerd worden, tweedehands speelgoed aangeboden en geruild.
Kortom: alles wat te maken heeft met honden.
Hieronder hebben we de links naar een aantal van deze groepen geplaatst.

Lees meer

Brons, Zilver of Goud?

medalliesFormidog beloont de klanten die het "het best doen". Wanneer u voor meer dan €50,- per maand bestelt verdient u een bronzen medaille en krijgt u 5% korting op uw volgende bestelling.

Bij een maandbedrag van €75,- wordt uw status zilver en de korting op de eerstvolgende factuur 7,5%. Klanten die in één maand voor €100,- of meer bestellen worden beloond met goud en 10% korting op de eerstvolgende factuur.

Download de prijslijst

Wanneer u het handig vindt om een prijslijst van onze producten te hebben dan kunt u deze hier downloaden. Op deze prijslijst staan ook de brons-, zilver- en goudprijzen vermeld zodat u eenvoudig uw voordeel kunt vergelijken.

 

Foto's en filmpjes van de Monsterse Snertwandeling 7-1-2018

Op zondag 7 januari liepen 65 honden en 70 baasjes mee met de Jaarlijkse Snertwandeling op de Hondendijk en het Strand in het Zuid-Hollandse Monster.

Halverwege was er erwtensoep, roggebrood met spek en iets lekkers voor de hond. Het weer hielp ook nog eens geweldig mee en er viel geen onvertogen blaf. Dus was het gezellig. Wat heet... het was beregezellig! Kijk hieronder voor foto's en filmpjes!

Lees meer

Meer artikelen...

voor 1400 groen

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar