Aanbiedingen, Nieuws en Informatie

  • 1

Tweede Paasdag, 22 april 2019: Paaseieren zoeken, samen met je hond.

egghunt03Vorig jaar organiseerde Formidog het paaseieren zoeken voor de hond. Daar kwamen 60 deelnemers op af (Volwassenen en kinderen) met bijna 100 speurneuzen. Ondanks het verschrikkelijke weer (regen en harde wind) was het een geweldig vrolijke boel.

Op 22 april a.s., tweede Paasdag 2019, organiseren we dit evenement opnieuw. Nu in een deel van het  Elsenburgerbos in Rijswijk. Dit heuvelachtige en waterrijke park ligt op een paar honderd meter van de nieuwe Formidog-locatie. Daar, op het Jaagpad 1, hebben we de beschikking over een ruime parkeergelegenheid en een heel grote (en warme) kantine.

Het paaseieren zoeken wordt afgesloten met een feestelijke Paasbrunch (buffet) in die kantine. Dit wordt verzorgd door de mannen van E&G catering (de buren van Formidog). Tijdens deze brunch worden de winnaars van het eieren zoeken bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.

paasbrunchNatuurlijk worden de honden tijdens de brunch niet vergeten. Neem hiervoor de voerbak van de deelnemende hond(en) mee. Plak een briefje op de voerbak met daarop de naam en het gewicht van de hond en eventuele voedselintolerantie. Deze geeft u bij aankomst af bij de organisatie. 

Noteer deze dag (22 april 2019) alvast in je agenda en/of geef je op met het formulier hieronder of in het Facebook evenement. Er zijn leuke prijzen te winnen en voor elke snuffelende deelnemer is er ook nog een smakelijke beloning.

De kosten voor deelname zijn €10,- per persoon. Dat is inclusief het uitgebreide Paasbuffet. Honden eten gratis mee!

 

Geef je hier op:

Formidog verzendt voortaan via DHL

Betere service, groter gemak, groener profiel en behoorlijk goedkoper!

DHL Express cubicycle

Vanaf deze week laten we onze paketten niet meer door PostNL bezorgen maar gebeurt dit door DHL.
Wanneer u een groen hart heeft dan zult u daar mee in kunnen stemmen. DHL werkt er immers stevig aan om in 2025 wereldwijd emissievrij te verzenden. Da's een mooi streven.
Dat ze er bij die klub allerlei slimme oplossingen voor gebruiken is inspirerend. Wij van Formidog vinden dat leuk.

"Heel loffelijk allemaal..." denkt u nu "maar wat heb ik daar aan?". Nou... voor u heeft onze partnerswitch direct voordeel. Onze verzendkosten voor pakketten tot 10 kilo zijn met dertig procent verlaagd en de verzendkosten voor pakketten tot 20 kilo zelfs met veertig procent!

Bij Formidog zijn ze helemaal koekwaus

koekhappen voor hondenFormidog heeft ALTIJD speciale aanbiedingen. Dat komt niet alleen omdat we slim inkopen maar ook omdat we maar een kleine voorraad kunnen bergen. Dit betekent dat er veel wisselde acties zijn. Het loont beslist de moeite om deze pagina dagelijks te bezoeken.

Deze hele maand mei kunt u supervoordelig een hele grote voorraad koekjes inslaan. Het is droog spul dat niet bederft en jarenlang goed blijft.
Ook op koningsdag 2025 kunnen de honden dus nog koekhappen. Er zijn 13 verschillende smaken!

Bezorgers gezocht!

formikoerierVind jij het leuk om super snel te bezorgen, maar ben jij ook die nette bezorger die even tijd heeft voor een hondenpraatje aan de deur?

Je staat open voor een uitdaging en werkt samen met collega’s die gek zijn ván en òp honden. Jij bezorgt door weer en wind bij de meest leuke en verschillende hondenbaasjes, je werkt zelfstandig en maakt je klasgenoten jaloers omdat zij ergens binnen dozen uit zitten te pakken of vakken te vullen. Jij bent lekker buiten!

Lees meer

  • 1
  • 2

Wanneer je advies wilt over het voeren van vers vlees of over allergieën, intoleranties en diëten kun je contact met ons opnemen.

Neem ook contact op wanneer je iets niet kunt vinden. Ons leveringsprogramma is veel uitgebreider dan het assortiment in onze webshop.


Een WhatsApper is rapper!LetsMeatagain