telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

 

Formidog gaat op vakantie

closedWij van Formidog gaan soms op vakantie. De webshop blijft dan gewoon open maar de winkel gaat dicht, er wordt niet bezorgd en er kan in een vakantieperiode ook niet worden uitgelaten of gelogeerd.
Onze vaste klanten krijgen ruim tevoren bericht zodat ze hier rekening mee kunnen houden.
Om minder vaste klanten niet onaangenaam te verrassen zijn hier de komende periodes:

  • 25 mei t/m 10 juni 2018
  • 9 t/m 25 september 2018

Formidog verzendt voortaan via DHL

Betere service, groter gemak, groener profiel en behoorlijk goedkoper!

DHL Express cubicycle

Vanaf deze week laten we onze paketten niet meer door PostNL bezorgen maar gebeurt dit door DHL.
Wanneer u een groen hart heeft dan zult u daar mee in kunnen stemmen. DHL werkt er immers stevig aan om in 2025 wereldwijd emissievrij te verzenden. Da's een mooi streven.
Dat ze er bij die klub allerlei slimme oplossingen voor gebruiken is inspirerend. Wij van Formidog vinden dat leuk.

"Heel loffelijk allemaal..." denkt u nu "maar wat heb ik daar aan?". Nou... voor u heeft onze partnerswitch direct voordeel. Onze verzendkosten voor pakketten tot 10 kilo zijn met dertig procent verlaagd en de verzendkosten voor pakketten tot 20 kilo zelfs met veertig procent!

Formidog breidt uit en zoekt vestigingsmanagers

U kunt de diepvriesproducten van Formidog ook afhalen op verschillende vestigingen in Nederland en België. Deze vestigingen worden beheerd door liefhebbers die net zo begaan zijn met de goede gezondheid van hun hond als u.
Wanneer u via de website bestelt zorgt Formidog er voor dat het zo snel mogelijk op het door u gewenste afhaalpunt voor u klaar ligt. In overleg met de vestigingsmanager kiest u vervolgens een datum en tijdstip om uw bestelling af te halen.

Lees meer

Bij Formidog zijn ze helemaal koekwaus

koekhappen voor hondenFormidog heeft ALTIJD speciale aanbiedingen. Dat komt niet alleen omdat we slim inkopen maar ook omdat we maar een kleine voorraad kunnen bergen. Dit betekent dat er veel wisselde acties zijn. Het loont beslist de moeite om deze pagina dagelijks te bezoeken.

Deze hele maand mei kunt u supervoordelig een hele grote voorraad koekjes inslaan. Het is droog spul dat niet bederft en jarenlang goed blijft.
Ook op koningsdag 2025 kunnen de honden dus nog koekhappen. Er zijn 13 verschillende smaken!

Bezorgers gezocht!

formikoerierVind jij het leuk om super snel te bezorgen, maar ben jij ook die nette bezorger die even tijd heeft voor een hondenpraatje aan de deur?

Je staat open voor een uitdaging en werkt samen met collega’s die gek zijn ván en òp honden. Jij bezorgt door weer en wind bij de meest leuke en verschillende hondenbaasjes, je werkt zelfstandig en maakt je klasgenoten jaloers omdat zij ergens binnen dozen uit zitten te pakken of vakken te vullen. Jij bent lekker buiten!

Lees meer

Meer artikelen...

voor 1400 groen

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar