telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

 

Barfmenu producten

BARFmenu wordt gemaakt van uitsluitend vers rauw vlees, verse organen en vleesbotten van superieure kwaliteit, al dan niet aan te vullen met de BARFmenu – Groentemix.

 • formidog merk barfmenuBevat van nature een hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen
 • Zonder geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen
 • Glutenvrij (dus geen rijst of granen)
 • Premium varianten zijn verrijkt met moeilijk verteerbare delen

BARFmenu is een kwaliteitsproduct waarbij de ingrediënten met uiterste zorg worden ingekocht en samengesteld. Het vlees wordt onder ideale omstandigheden verwerkt, waardoor BARFmenu altijd gegarandeerd van zeer hoge kwaliteit is. Barfmenu is verkrijgbaar in verschillende smaken. Voor de hond zijn er verpakkingen van 500 en 1000 gram.

 • Brokken... maar dan wel de beste

  Brokken... maar dan wel de beste

  Ongeëvenaard door élk ander hondenvoer, matchen Orijen's verse regionale bestanddelen de voeding uit de natuur.
 • BARF en KVV

  BARF en KVV

  Formidog heeft een zeer ruime keuze complete en enkelvoudige voeding voor uw hond. Zowel BARF als KVV. Merken als Excellent, Rodi, BARFmenu, Raw4Dogs en Smuldier.
 • Bestrijdingsmiddelen

  Bestrijdingsmiddelen

  Vlooien, teken, luizen, wormen. Naar spul allemaal. Formidog heeft een ruime sortering middeltjes tegen vrijwel alle soorten ongedierte.
 • Formidog komt bij u langs!

  Formidog komt bij u langs!

  Eenmaal per dag in een straal van ongeveer 10 à 12 kilometer rond Wateringse Veld. We bellen van te voren.
 • Ik ga op vakantie en neem mee...

  Ik ga op vakantie en neem mee...

  Wanneer u een heel jaar rauw vlees voert is het misschien even puzzelen hoe u dat in de vakantie op gaat lossen als de hond(en) meegaan.
 • Botten En Organen

  Botten En Organen

  Kalfsbotten (in stukken gezaagd), Lamshart, Lamsribben, kip- en haaskarkassen. Vuile pens, kippenmagen en -harten. Mergpijpen, kafsschenkels.
 • Dagopvang voor uw hond

  Dagopvang voor uw hond

  Uw hond is ook welkom om bij ons de dag door te brengen. Voorwaarde is wel dat hij (of zij) in de roedel past, zindelijk is en dat er plek is.
 • Diepvries snacks

  Diepvries snacks

  Ook de snacks uit onze diepvries zijn een gezonde traktatie voor uw hond. Kippen- en eendennekken bijvoorbeeld. Lamshart, hazenkarkas, reepoten.
 • Formidog geeft antwoord

  Formidog geeft antwoord

  Natuurlijk heeft u nog heel veel vragen over gezonde voeding, over vers vlees, over toevoegingen, e-nummers en andere zaken die met de voeding van uw hond te maken hebben.
 • Gedroogde snacks

  Gedroogde snacks

  Tussendoortjes... die mogen best. Maar dan wel zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Formidog biedt keus te over.
 • Geneesmiddelen

  Geneesmiddelen

  Veel kwaaltjes zijn op te lossen met een ander dieet of door gebruik te maken van natuurlijke en farmaceutische geneesmiddelen.
 • Waarom haverzemelen?

  Waarom haverzemelen?

  Pure vezels. De buitenste laag van haverkorrels. Deze vezels worden niet verteerd door de darmen, maar voeden daar wel de gezonde bacteriën.
 • Logeren bij Formidog

  Logeren bij Formidog

  Voor zindelijke en welopgevoede hondjes staat er bij Formidog meestal wel een logeermandje klaar.
 • Hypoallergene producten

  Hypoallergene producten

  Behalve hypoallergene voeding heeft Formidog ook andere hypoallergene producten in het assortiment. Shampoo bijvoorbeeld en balsem voor de voetzolen.
 • Yes, They Call It Puppy Love

  Yes, They Call It Puppy Love

  Voor puppies heeft Formidog een mooie selectie voer dat speciaal op de groei van het beenderstel en de organen is samengesteld.
 • Essentiële toevoegingen

  Essentiële toevoegingen

  Natuurlijke toevoegingen en vitamines. Zaken als Zalmolie, schapenvet, haverzemelen. Formidog levert o.a. het complete programma van Puur Natuur.
 • Trainers

  Trainers

  Kijk, die braverd wacht geduldig op z'n beloning... een droog graankoekje. Lekker natuurlijk, maar ook dat kan lekkerder én een stuk gezonder.
 • Uw hond uitlaten

  Uw hond uitlaten

  Wanneer er dagen zijn waarop het u niet uitkomt... dan kunt u uw hond door Formidog laten uitlaten/

Niet wat u zocht?

Wanneer hierboven niets staat wat u zocht, maak dan gebruik van de selectiemogelijkheden in de linker- en rechterkolom of gebruik de zoekfunctie hieronder:

Merkenoverzicht

Acana Adaptil AdoriAHVBanditBarf2GoBarfmenuBayerBeapharBeau BeauBiofoodBogenaBolfoBonzoBozitaCarlosCarnivoerCesarCevaClear Spot OnClinicCompany Of AnimalsDaily MeatDierendrogistDog Lovers GoldDog RocksDoggyDogstarDuckEcostyleEnergiqueEspreeExcellentExilFarm FoodFizzionFokkerFormidogFrontlineGimdogGimpetGolden FoodGraafbarfGrizzlyHaaks BarfHenneHill'sHokamix Integra I Am JanssenJean PeauKanjerKernelcoteLobbesLuposanMansonilMeadowfieldMerkloosMilbemaxNaturisOptimumOrijenOropharmaPanacurePedigreePetsnackPhillipsPrac-TicPrimevalPrinsProdermaPuur NatuurRaw4DogsRenskeRodiRoyal CaninRunnerSanalSanoforSavic Seresto Shaweca Sherley'sSimple SolutionsSireSmuldierSnuffelTamroTicklessUrine OffVetramilYarrah

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar