Belachelijk lage prijs voor gedroogde runderoren in week 475, van 19 t/m 25 november 2018

Welke hond is er niet gelemaal gek van: Gedroogde runderoren: langaanhoudend kauwplezier dat ook nog eens vetarm is. Runderoren bevatten slechts 2% vet! Van de hoogste kwaliteit, voor versterking van de kaakspieren en reiniging van het gebit.
Deze week kunt u een flinke voorraad inkopen voor een héél lage prijs: wanneer u een doos bestelt met 250 oren betaalt u hiervoor slechts €75,-. Dat is DERTIG CENT per stuk.

U kunt natuurlijk ook kleinere hoeveelheden bestellen. We versturen deze via DHL naar uw huisadres. Alleen de dozen met 250 oren versturen we gratis.

telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Via de webwinkel

Afhalen of bezorgen van diepvriesproducten

LET OP! Bevroren producten kunnen helaas niet per post worden verstuurd. U kunt uw diepvriesbestelling wel ophalen bij - of laten bezorgen door - een Formidog-vestiging bij u in de buurt - wel zo makkelijk.

Tijdens het afrekenproces kunt u hiervoor een vestigingslocatie selecteren (tijdens stap 2). Op die plek kunt u uw andere gegevens ook aanpassen.

Formidog Den Haag is verhuisd!

Formidog Den Haag is verhuisd naar een groter kantoor met een veeeeeeel grotere opslagruimte: Jaagpad 1, 2288 AB Rijswijk. Deze locatie is op de gemeentegrens van Rijswijk en Delft. Tram 1 stopt aan de overzijde van de Vliet, Tram 17 op 400 meter. Er is ruime parkeergelegenheid pal voor de voordeur (ingang Limpergstraat).
Dit is ook de nieuwe afhaallocatie voor bestellingen uit Den Haag, Delft en Rijswijk. Er blijft op de Athenesingel na 1 oktober een kleine vriezer achter om het afhalen van (kleine) bestellingen 's avonds en in het weekend te faciliteren. Alleen op afspraak dus.

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar