Belachelijk lage prijs voor gedroogde runderoren in week 475, van 19 t/m 25 november 2018

Welke hond is er niet gelemaal gek van: Gedroogde runderoren: langaanhoudend kauwplezier dat ook nog eens vetarm is. Runderoren bevatten slechts 2% vet! Van de hoogste kwaliteit, voor versterking van de kaakspieren en reiniging van het gebit.
Deze week kunt u een flinke voorraad inkopen voor een héél lage prijs: wanneer u een doos bestelt met 250 oren betaalt u hiervoor slechts €75,-. Dat is DERTIG CENT per stuk.

U kunt natuurlijk ook kleinere hoeveelheden bestellen. We versturen deze via DHL naar uw huisadres. Alleen de dozen met 250 oren versturen we gratis.

telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Over Vers Vlees en Brokken
  • Brokken... maar dan wel de allerbeste

Formidog verkoopt Orijen en Acana brokken. Waarom zijn die zo duur?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De prijs voor deze producten lijkt hoger dan de prijs voor andere broken... maar schijn bedriegt.  Omdat de energie/gewichtrelatie van zowel Orijen als Acana zoveel hoger is dan bij andere brokken voert u veel minder. Bovendien: minder ontlasting dat minder stinkt en... véél minder last van winderigheid.

In principe bent u op termijn veel minder kwijt dan wanneer u andere brokken voert. Zelfs wanneer dat brokken zijn van merken als Royal Canin, Pedigree of Eukaneuba.

Alles over Acana

alles over acana

Alles Over Orijen

alles over orijen

 

voor 1400 groen

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar