Belachelijk lage prijs voor gedroogde runderoren in week 475, van 19 t/m 25 november 2018

Welke hond is er niet gelemaal gek van: Gedroogde runderoren: langaanhoudend kauwplezier dat ook nog eens vetarm is. Runderoren bevatten slechts 2% vet! Van de hoogste kwaliteit, voor versterking van de kaakspieren en reiniging van het gebit.
Deze week kunt u een flinke voorraad inkopen voor een héél lage prijs: wanneer u een doos bestelt met 250 oren betaalt u hiervoor slechts €75,-. Dat is DERTIG CENT per stuk.

U kunt natuurlijk ook kleinere hoeveelheden bestellen. We versturen deze via DHL naar uw huisadres. Alleen de dozen met 250 oren versturen we gratis.

telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Over Vers Vlees en Brokken
  • Uw suggesties

of een suggestie?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bij Formidog staan we open voor alle suggesties om ons aanbod natuurlijk hondenvoer uit te breiden en ons assortiment te verbreden. Wanneer u een product kent waar uw hond blij van wordt dan horen wij dat graag van u, bij een bezoek of wanneer u ons bijvoorbeeld tegenkomt wanneer we onze honden uitlaten.

Maar als u nu op dit moment iets te binnen schiet dan kunt u natuurlijk ook het onderstaande formulier gebruiken. Wel zo makkelijk

De maximale bestandsgrootte is 15mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc, xlsx, docx, xls, zip)

voor 1400 groen

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar