telefoon 1

Jaagpad 1
2288 AB Rijswijk

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Over Vers Vlees en Brokken
  • Vers vlees of brokken?

Zoek

Vul een trefwoord in of kies een merk:

is dat een centenkwestie?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

hond met geld

Het is een misverstand te denken dat u met een droge brok "gemakkelijk" en "goedkoop" uit bent met uw hond. Om van de kwaliteit van de ingrediënten nog maar te zwijgen. Blikvoer is vaak een beter alternatief maar is óók niet altijd gezond.

Een redelijk overzicht van in Nederland verkrijgbaar hondenvoer kunt u vinden op de website van de uitgelaten hond (die overigens nog meer nuttige informatie biedt). In de tabel kunt u de prijzen van de verschillende merken met elkaar vergelijken en zien dat een gemiddelde brok al snel rond €4,00 per kilo kost en dat de zg. "betere merken" in prijs variëren van €5,00 tot €6,00 per kilo. U kunt er ook zien welke ingrediënten er in zitten.  Die ingrediënten zijn gewogen vóórdat ze worden toegevoegd aan de mix om een droge brok te produceren, dus inclusief het watergehalte. Neem vooral niet aan dat het eerstgenoemde ingrediënt inderdaad het hoofdbestanddeel van de brok is. Wanneer de brokken eenmaal droog zijn bevatten ze voornamelijk granen. En daarnaast geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Laat u dus niet in de maling nemen.

KVV (Kompleet Vers Vlees) bestaat volledig uit vlees en kost ongeveer €3,00 per kilo. Daar hoeft dus geen ingewikkelde rekensom aan te pas te komen. Bovendien bent u ook nog eens een stuk goedkoper uit bij uw dierenarts omdat uw hond met BARF en KVV geen tegennatuurlijke producten (granen) binnen krijgt en de kans op voedselgerelateerde kwaaltjes en allergische reacties dus nihil is.


Zoek verder

Vul een trefwoord in of kies een merk:

Afhalen of bezorgen

LET OP! Bevroren producten kunnen helaas niet per post worden verstuurd. U kunt uw diepvriesbestelling wel ophalen bij - of laten bezorgen door - een Formidog-vestiging bij u in de buurt - wel zo makkelijk. Tijdens het afrekenproces kunt u hiervoor een vestigingslocatie selecteren (tijdens stap 2). Op die plek kunt u uw andere gegevens ook aanpassen.

GEEN LOCATIE IN DE BUURT? Bestellingen van 80 kilo vers vlees of meer worden op elk adres in Nederland aan huis bezorgd (met uitzondering van de eilanden).

orijen 900

voor 1400 groen

Mandje

De winkelwagen is leeg

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar