Versturen, bezorgen of afhalen

kangoo formidog black

Wanneer u snacks, een anti-tekenmiddel of een zak droog voer bij ons bestelt dat versturen we dat via DHL. De tarieven van DHL zijn bescheiden: €5,75 voor een doos met een gewicht tot 10 kilo, €8,75 voor pakketten die tussen 10 en 20 kilo wegen.

Met diepvries is dit een stuk lastiger. De kans dat bestellingen bij aankomst ontdooid zijn is te groot, zeker in de zomer.

Hoe dan wel?

  • Als u veel vriesruimte heeft dan kunt u 90 kilo of meer bestellen. Dat komen we bij u thuis brengen op een moment waarop u thuis bent.
  • Kleinere bestellingen kunt u afhalen bij een vestiging of via een vestiging laten bezorgen. Buiten de hoofdvestiging in Rijswijk zijn tientallen vestigingen overal in Nederland.
  • Wanneer u binnen een straal van ongeveer 20 km van zo'n  vestiging woont kan uw bestelling bij u thuis bezorgd worden, na afspraak, op een moment dat het u het beste schikt.
  • Bestellingen met een waarde van €75,- of meer worden gratis bezorgd. Voor kleinere bestellingen vragen we een bescheiden vergoeding van €4,00.

Wanneer je advies wilt over het voeren van vers vlees of over allergieën, intoleranties en diëten kun je contact met ons opnemen.

Neem ook contact op wanneer je iets niet kunt vinden. Ons leveringsprogramma is veel uitgebreider dan het assortiment in onze webshop.


Een WhatsApper is rapper!LetsMeatagain