telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

 

Formidog breidt uit en zoekt vestigingsmanagers

U kunt de diepvriesproducten van Formidog ook afhalen op verschillende vestigingen in Nederland en België. Deze vestigingen worden beheerd door liefhebbers die net zo begaan zijn met de goede gezondheid van hun hond als u.
Wanneer u via de website bestelt zorgt Formidog er voor dat het zo snel mogelijk op het door u gewenste afhaalpunt voor u klaar ligt. In overleg met de vestigingsmanager kiest u vervolgens een datum en tijdstip om uw bestelling af te halen.

Wilt u ook vestigingsmanager van Formidog worden?

Wanneer u een afhaalpunt voor vers vlees en ander gezond hondenvoer wilt beheren (in Nederland of België) dan heeft dat zo zijn voordelen. Voor uw eigen honden heeft u niet alleen het voer van uw keuze voor inkoopsprijs maar óók van ruim 15.000 andere producten voor huisdieren.
Van de producten die bij u worden afgehaald of door u bezorgd worden deelt u voor een derde tot zestig procent mee in de winst. Het enige dat u daarvoor moet doen is: de bestelling gereedmaken en thuis zijn op het moment dat u met uw klant heeft afgesproken.
U krijgt een eigen website (die door ons beheerd wordt) en Facebook-pagina. Wij zorgen voor promotiemateriaal in de vorm van folders, displays en stickers. U heeft een vriezer nodig. Een netwerk met veel hondenbaasjes doet wonderen. Een aanvraagformulier om vestiging van Formidog te worden vindt u hier.

Is uw plek nog vrij?

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar