Wat voor voer geef ik mijn pup?

puppies voedingPups hebben kleine magen en hebben in het algemeen weinig voer nodig. Vier keer per dag is voldoende vanaf het spenen tot vier maanden oud, vervolgens driemaal daags tot hij zes maanden oud is, waarna de frequentie kan worden gereduceerd tot tweemaal per dag voor de rest van zijn leven. Een dieet met een goede balans van omega-vetzuren, fosfor en calcium is zeer belangrijk voor een pup, dus commerciële puppyvoeding is prima aangezien deze speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van pups. Pups van grote rassen groeien zeer snel, met spanning op hun groeiende botten en gewrichten als gevolg. Diëten die gericht zijn op pups van grote rassen worden ontwikkeld om te helpen potentiële gewrichtsproblemen tot een minimum te beperken. Neem contact op met de fokker over de voeding van de pup tijdens het spenen, omdat het aan te raden om geleidelijk een pup van deze voeding af te spenen in plaats van een abrupte overgang naar een nieuw dieetvoer.

 

Wanneer je advies wilt over het voeren van vers vlees of over allergieën, intoleranties en diëten kun je contact met ons opnemen.

Neem ook contact op wanneer je iets niet kunt vinden. Ons leveringsprogramma is veel uitgebreider dan het assortiment in onze webshop.


Een WhatsApper is rapper!LetsMeatagain