Geselecteerde producten voor een gezonde hond

formidog merk energiqueIn de Ierse Wolfshondenkennel Glenfinnan gingen Jos van der Linden en Nanette Waldorp weer terug naar vroeger wat de voeding betreft. Dat was in 1988.

Dit bleek een gouden greep te zijn. Alle honden kwamen in een puike conditie, zij hadden nooit meer diarree of kennelhoest bij het omslaan van het weer. (Zie ook de media pagina).
Het is opvallend zo weinig ontlasting de honden produceren en wat ook erg prettig is: het ruikt bijna niet en het is makkelijk op te ruimen; keurige keuteltjes die eenvoudig te verwijderen zijn!

Andere fokkers en hondenbezitters kregen ook belangstelling voor deze voeding en binnen de kortste keren aten zo'n 200 honden Energique.

Onze Service

 

 • DIEETADVIES, VEEL MERKEN EN SMAKEN


  Wanneer je advies wilt over het voeren van vers vlees in het algemeen of informatie wilt over allergieën, intoleranties en diëten kun je contact met ons opnemen.

  We hebben ongeveer twintig merken vers vlees voor honden op voorraad, in veel verschillende smaken en gewichten.

 • BESTELLEN, AFHALEN OF BEZORGEN


  Bestellingen plaats je via onze webwinkel. Je kunt je bestellng afhalen op Jaagpad 1 in Rijswijk of bij een van onze vestigingen elders in het land. Woon je binnen een straal van ongeveer 20km van een vestiging? Dan kun je ook laten bezorgen.

  Bij bestellingen tot €75 zijn de kosten €4,-. Daarboven is het gratis.

 • PORTITIONEREN


  Bevroren vlees is er in worsten van 500 en 1000 gram. Dat is groot voor kleine hondjes. “Ik doe drie dagen met een worst van een kilo. Wanneer ik een hele worst ontdooi dan vind ik het op de derde dag minder prettig ruiken”.

  Wij begrijpen dit en snijden bevroren worsten, als je dit wilt, in porties naar wens.

  ...

Wanneer je advies wilt over het voeren van vers vlees of over allergieën, intoleranties en diëten kun je contact met ons opnemen.

Neem ook contact op wanneer je iets niet kunt vinden. Ons leveringsprogramma is veel uitgebreider dan het assortiment in onze webshop.


Een WhatsApper is rapper!LetsMeatagain