telefoon 1

Athenesingel 14
2548 TH Den Haag

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Een gezonde hond met minder...

Een gezonde hond met minder...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

naturis header kortSinds 1 december zijn we er bij Formidog - zoals ze in Vlaanderen zeggen - "fier op" dat we Naturis Producten mogen verkopen.
Naturis is een nog relatief jong Belgisch bedrijf dat steeds investeert en innoveert in al haar producten om zodoende de kwaliteit hoog te houden. Hun belangrijkste doelstelling is om ook van uw hond een gezonde of een nog gezondere hond te maken.

Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen en leeftijden, zonder te veel mooie praat, dure reclamecampagnes of van-een-briefje-af-kletsende vertegenwoordigers. Ze gebruiken dat geld liever om het voer te voorzien van hoogwaardige grondstoffen.

NaturisVersVleesNaturis voeding is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen met als doelstelling een eerlijk product samen te stellen met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding en dan ook nog (uiteraard) zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur- , smaakstoffen en anti-oxidanten.
Alleen op deze manier kun Naturis (via Formidog) u en uw hond een topproduct aanbieden.

  1. Naturis gebruikt enkel natuurlijke grondstoffen waardoor het eten zeer goed verteerbaar is en er minder afvalstoffen zijn.
  2. Niet alleen zijn de producten van Naturis natuurlijk opgebouwd maar het hele bedrijf is dat.
  3. Alle energie die Naturis gebruikt komt van hun eigen zonnepanelen. Groene stroom dus!
  4. Naturis maakt gebruik van doorschijnende worstenvellen, hierdoor kunt u niet alleen zien hoe het vlees er uitziet, het milieu wordt bij de verwerking van onze vellen niet onnodig belast met kleuren en printjes.
  5. Naturis maakt gebruik van heel simpele, bruine , recycleerbare dozen. Ook dit is ten voordele van de natuur.
  6. puurnatuur premiumqualityNatuurlijk zal uw hond aangeven dat het natuurlijke beter is voor zijn natuur!

De kwaliteit van de door Naturis gebruikte grondstoffen staat zeer hoog aangeschreven en dat is ook de reden dat Naturis bijvoorbeeld voor hun vers vlees geen kant-en-klare mixen laten aankomen. Naturis wil echt de grondstoffen zien die zij zelf verwerken tot een mix!Formidog onderschrijft de werkwijze en alle doelstellingen van Naturis. De bedrijfsslogan (op de website) is evenwel ietwat "onorthodox":

Een gezonde hond met minder stront!

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar