telefoon 1

Jaagpad 1
2288 AB Rijswijk

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

 • Home
 • Contact met Formidog
 • Ontstaan en Filosofie

Zoek

Vul een trefwoord in of kies een merk:

Ontstaan en Filosofie

 • Vers vlees voor uw hond
 • Natuurlijk, Lekker en Gezond
 • Thuisbezorgd of Afgehaald
 • Formidog 2.0: de Vestigingen
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
/ 04
 • Vers vlees voor uw hond

  Formidog is opgericht nadat we ons bewust werden dat we onze honden gezonder voer konden geven. Voer dat beter aansloot op de natuurlijke voedingsbehoefte en spijsvertering. Die eye-opener kwam toen een van onze honden een vervelend huidprobleem kreeg. Onze dierenarts wees ons er toen op dat de oorzaak van darmproblemen, allergische reacties en dunne ontlasting meestal aan de voeding lag. Nu was het ons al wel opgevallen dat onze honden hun dagelijkse porties brokken met tegenzin aten en dus gingen we op onderzoek.

 • Natuurlijk, Lekker en Gezond

  We stelden vast dat de prijs voor veel soorten hondenvoer, rekeninghoudend met de kwaliteit van de ingrediënten, erg hoog was. En ook dat veel blikvoer een bedenkelijke geur had. Bovendien bleek het hoofdbestanddeel van verreweg de meeste soorten brokken te bestaan uit graan en bindmiddel. De ideale voeding voor de hond: Vers vlees, gemalen en ingevroren (samengesteld uit 40% spierweefsel, 30% botten en 30% organen), bleek een enorme verrassing. Natuurlijke voeding. Gezond voor het gebit en de darmen en... minstens zo belangrijk: de honden vinden het geweldig lekker!

 • Thuisbezorgd of Afgehaald

  Een minstens zo grote verrassing was dat de prijs voor ingevroren vers vlees veel sympathieker bleek dan die voor brokken. Dat verbaasde ons geweldig. Is er dan geen nadeel? Ja, u heeft er wat extra diepvriesruimte voor nodig. Nu hebben wij die voldoende, dus leek het ons een uitstekend plan om, in Wateringse Veld, een afhaalpunt en bezorgservice te starten waarmee we ook andere honden (en hun baasjes) een plezier doen. Op deze website vindt u - behalve allerlei nuttige informatie - ons assortiment, de openingstijden en de bestel- en bezorgmogelijkheden.

 • Formidog 2.0: de Vestigingen

  In mei 2018 is een begin gemaakt met de uitvoering van het plan om ons brede aanbod vers vlees en ander natuurlijk en gezond hondenvoer via vestigingen in heel Nederland (en België) te kunnen bezorgen. Hiervoor is een franchise-formule met een sterk coöperatief karakter ontwikkeld.
  Het idee en de formule werd zó positief ontvangen dat er binnen drie weken na de lancering van onze ideeën honderd enthousiaste hondernemers hadden aangemeld. De eerste pioniers uit deze groep starten hun eigen Formidog-vestiging op 1 juli 2018. De anderen in de maanden daarna.

 

Zoek verder

Vul een trefwoord in of kies een merk:

Afhalen of bezorgen

LET OP! Bevroren producten kunnen helaas niet per post worden verstuurd. U kunt uw diepvriesbestelling wel ophalen bij - of laten bezorgen door - een Formidog-vestiging bij u in de buurt - wel zo makkelijk. Tijdens het afrekenproces kunt u hiervoor een vestigingslocatie selecteren (tijdens stap 2). Op die plek kunt u uw andere gegevens ook aanpassen.

GEEN LOCATIE IN DE BUURT? Bestellingen van 80 kilo vers vlees of meer worden op elk adres in Nederland aan huis bezorgd (met uitzondering van de eilanden).

Mandje

De winkelwagen is leeg

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar