Kerst zonder brokken, deel 1

En het geschiedde in die dagen dat de baasjes van Harry gezellig bij het warme haardvuur aan het kerstmaal zaten.
Hmmmmm.... fazant met zuurkool. Het hele huis geurde naar de lekkere spekjes die in de jus waren meegebakken.

Lees meer

Het kerstpakket van de zaak veroorzaakt veel hondenleed

Hondeneigenaren onderschatten hoe blij ze hun hun hond maken met een kerstpakket. Ook hebben baasjes vaak geen idee wat hun hond het liefst krijgt.
Dat blijkt uit het Jaarlijkse Onafhankelijke Kerstpakketten Onderzoek (JOKO) op hondenclubs, hondenpensions en kynologenverenigingen onder bijna 1800 baasjes en honden.

Hoe word ik offline vindbaar?

Ik weet redelijk hoe ik een bedrijf online vindbaar moet maken in het wereldwijde virtuele internetwebwerk.
Om de offline versie van Formidog ook gevonden te laten worden, in de openbare ruimte, wilde ik een stoepbord plaatsen, in de berm bij het Jaagpad in Rijswijk, tegenover de ingang van "de zaak". Daar laten de Rijswijkers namelijk hun honden uit.

Lees meer

Onze Service

 

 • DIEETADVIES, VEEL MERKEN EN SMAKEN


  Wanneer je advies wilt over het voeren van vers vlees in het algemeen of informatie wilt over allergieën, intoleranties en diëten kun je contact met ons opnemen.

  We hebben ongeveer twintig merken vers vlees voor honden op voorraad, in veel verschillende smaken en gewichten.

 • BESTELLEN, AFHALEN OF BEZORGEN


  Bestellingen plaats je via onze webwinkel. Je kunt je bestellng afhalen op Jaagpad 1 in Rijswijk of bij een van onze vestigingen elders in het land. Woon je binnen een straal van ongeveer 20km van een vestiging? Dan kun je ook laten bezorgen.

  Bij bestellingen tot €75 zijn de kosten €4,-. Daarboven is het gratis.

 • PORTITIONEREN


  Bevroren vlees is er in worsten van 500 en 1000 gram. Dat is groot voor kleine hondjes. “Ik doe drie dagen met een worst van een kilo. Wanneer ik een hele worst ontdooi dan vind ik het op de derde dag minder prettig ruiken”.

  Wij begrijpen dit en snijden bevroren worsten, als je dit wilt, in porties naar wens.

  ...

Wanneer je advies wilt over het voeren van vers vlees of over allergieën, intoleranties en diëten kun je contact met ons opnemen.

Neem ook contact op wanneer je iets niet kunt vinden. Ons leveringsprogramma is veel uitgebreider dan het assortiment in onze webshop.


Een WhatsApper is rapper!LetsMeatagain