telefoon 1

Jaagpad 1
2288 AB Rijswijk

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Bestellen, Afhalen, Bezorgen
  • Via Skype of Facebook

Zoek

Vul een trefwoord in of kies een merk:

Bestellen via Skype of Facebook

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op deze site kunt u op verschillende manieren Vers Vlees voor uw Hond bestellen. Er is een webshop. Wanneer u daar uw bestelling plaatst dan betaalt u ook (anders wordt de bestelling niet eens geregistreerd). in uw bestelling geeft u ook aan of u uw bestelling komt ophalen of dat u er prijs opstelt dat wij komen bezorgen. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op voor het moment van afleveren. Dat is dus geregeld.

Wanneer u het gemakkelijker vindt om een bestelling via het bestelformulier te plaatsen geldt hetzelfde. U geeft aan of u komt afhalen of dat wij mogen bezorgen. Ook dan nemen wij contact met u op.

facebook skype

U kunt ook bestellen via email, telefoon. facebook messenger of skype. Onze skypenaam is "metdick" en voor Facebook hebben we een handigheidje in de rechterbenedenhoek van uw scherm. Na uw bestelling sturen wij u een mail met het overzicht van uw bestelling. In de mail vindt u ook een link naar een ideal opdracht. Zodra uw bedrag is bijgeschreven op onze rekening maken wij uw bestelling in orde en nemen wij contact met u op. We zetten de bestelling klaar (wanneer u komt afhalen) of spreken af wanneer we bezorgen.

Zoek verder

Vul een trefwoord in of kies een merk:

Afhalen of bezorgen

LET OP! Bevroren producten kunnen helaas niet per post worden verstuurd. U kunt uw diepvriesbestelling wel ophalen bij - of laten bezorgen door - een Formidog-vestiging bij u in de buurt - wel zo makkelijk. Tijdens het afrekenproces kunt u hiervoor een vestigingslocatie selecteren (tijdens stap 2). Op die plek kunt u uw andere gegevens ook aanpassen.

GEEN LOCATIE IN DE BUURT? Bestellingen van 80 kilo vers vlees of meer worden op elk adres in Nederland aan huis bezorgd (met uitzondering van de eilanden).

Formidog komt bij u langs!

kangoo formidog black

Formidog bezorgt vers vlees bij honden die wonen in een gebied van (ongeveer) 10 kilometer rond Wateringse Veld. In dat gebied liggen de plaatsen Wateringen, Rijswijk, Delft, Schipluiden, Den Hoorn, Escamp, Loosduinen en Kijkduin.

Bestellingen met een waarde van €50,- of meer bezorgen we gratis. Voor kleinere bestellingen vragen we een bescheiden vergoeding van €3,50.

Afhalen kan ook: Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag (Wateringse Veld). Onze openingstijden zijn: 09:30 - 17:30 uur (ook op zaterdag).

Het is wel aan te raden om eerst even te bellen wanneer u van plan bent langs te komen. Ook wij laten onze honden wel eens uit en zijn dan even afwezig.

Telefoon (09:30 - 20:00 uur): 06 3400 1872 of 0174 883 707.

voor 1400 groen

Mandje

De winkelwagen is leeg

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar