telefoon 1

Jaagpad 1
2288 AB Rijswijk

ma t/m za: 09:30-17:30

telefoon 2

Bestel

 

Mandje

  • Home
  • Alle vestigingen

Formidog Vestigingen

Diepvriesproducten worden niet per post verstuurd... Maar je kunt ze wel afhalen bij een Formidog-vestiging. Er is er altijd wel een in de buurt. Wanneer je via de website bestelt zorgen wij er voor dat het voer zo snel mogelijk op het door jouw gewenste afhaalpunt voor je klaar ligt. In overleg met de vestigingsmanager kies je vervolgens een moment om je bestelling af te halen of te laten bezorgen.

 

Ook vestigingsmanager worden?

Ons doel is om binnen twee jaar in elke Nederlandse gemeente minstens één Formidog vestiging te zien. Wanneer jij zo'n vestyiging voor vers vlees en ander gezond hondenvoer wilt beheren (in Nederland of België) dan is dit je kans.
Voor je eigen hond(en) heb je dan niet alleen het voer van je keuze voor groothandelsprijzen maar ook ruim 25.000 andere producten voor alle sooorten huisdieren.

Van de producten die bij je worden afgehaald of door je bezorgd worden deel je voor zestig procent mee in de winst. Het enige dat je daarvoor moet doen is: de bestelling gereedmaken en thuis zijn op het moment dat je met de afnemer hebt afgesproken. Wanneer de klant liever heeft dat je de bestelling bezorgt dan krijg je daar een vergoeding voor.

ja ik wil oranjeJe krijgt een eigen website (die door ons beheerd wordt). Een voorbeeld vind je hier. Je krijgt ook een ingerichte Facebook-pagina (die je zelf beheert). Wij zorgen voor promotiemateriaal in de vorm van folders, displays en stickers.

Je hebt een vriezer nodig. Liefst een flinke. Je moet er tijd in steken. Wanneer je denkt dat de webshop al je werkt doet heb je het mis. Je zult je klanten zelf moeten vinden (actief zijn op Facebook in een netwerk met veel hondenbaasjes doet wonderen).

Een aanvraagformulier om vestiging van Formidog te worden vind je hier. Na ontvangst van je inschrijving nemen wij contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Volg ons

Formidog plaatst scherpe aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook en Twitter. Abonneer je om niets te missen!

Je kunt ook bestellen via Facebook Messenger. Als je dit paneel weer dichtklapt zie je aan de onderkant van je scherm het chatvenster.

nespresso

Langskomen mag ook. Gezellig! Athenesingel 14, 2548 TH Den Haag. Bel wel even voordat je langs komt: 06 3400 1872. Er is altijd prima koffie.

Meet The Formidogs

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we elkaar tijdens een wandeling tegen komen. Wanneer je het leuk vindt om in dat geval samen met ons en onze honden verder te lopen ga dan naar deze pagina

bella beau saar